27 Nisan 2016 Çarşamba

İŞTE BENİM STİLİM


Artık Fenomen'de yarışan Çiğdem Çelik.
Broşunu çok beğendim. Çok tatlı bence.
İşte Benim Stiim, Eylül'de başlayabilir;ancak anladığım kadarıyla kesin değil. İnşallah başlar,ben çok seviyorum. Eğlenceli bence.
Bu arada işte Benim Stilim'i izleyenlere çok ağır yorumlar yapılıyor bazen,görüyorum. Eminim hepiniz belgeseller arasında boğuluyorsunuzdur. Eminim her anınızda yararlı uğraşlar içindesiniz. Eminim her anınızda dünyayı kurtarma uğraşındasınız.
Şimdi şöyle bir şey var: bu yarışmayı eğlenmek,kafamızı boşatmak için izliyoruz. Ha sen onun için film izlersin ya da ne bileyim dizi izlersin. Sonuçta her şeyi yararlı olduğu için yapmıyoruz. Sana bir yararı yoksa,bilgi vermiyorsa müzik de dinleme senin mantığına göre.

26 Nisan 2016 Salı

TE AMO


Makyaja bayıldım. Bu saçları da özledim. Dantel eldiven de çok asil.



Bakmaya doyamıyorum ben bu kızaaa. Böyle koyu rujlar da şimdi çok gözde.



Burnu çok tatlı. :)

24 Nisan 2016 Pazar

SANDIM Kİ



Bu yeşil elbiseyi çok beğenirdim o dönemler. Beğenilmeyecek gibi değil.


Klipteki mayokiniler çok güzel. Renkler de inanılmaz!








Dönemi ile Petek Dinçöz'ün en güzel kliplerinden Sandım Ki.
Gerçekten izlemeye doyamadığım bir klipti. Petek Dinçöz'ün saç rengi çok beğenilmişti. Gerçekten ona çok yakışıyor bence de.
Şarkı da zaten iyi bir şarkı. Büyük ilgi görmüştü şarkı da klip gibi.

21 Nisan 2016 Perşembe

UMUTSUZ EV KADINLARI

''Sokakta kendimden büyük bir çocuktan dayak yiyip ağlayarak eve gitmiştim. Annem öğrenince ne yaptı biliyor musun? Bir tane de o çakıverdi.''

19 Nisan 2016 Salı

KÜÇÜK LULU



Küçük Lulu kendini güzelleştirmeye çalıştı. Bence eski saçı daha tatlıydı. :D
Bir de Beyonce'nin kızı Küçük Lulu'ya benzemiyor mu?

18 Nisan 2016 Pazartesi

AZERBAYCAN

Lütfen isgaledurde.com'a girip Azerbaycan için oyumuzu verelim. Anasayfadadaki izletiden nasıl oy verileceği anlatılıyor. Çok kolay ve kısa süreli bir işlem. Lütfen desteklerimizi esirgemeyelim.

17 Nisan 2016 Pazar

GOSSIP GIRL



Serena'nın elbisesin askılarını,rengini ve kumaşını çok beğendim. Simli simli oluşu da enfes. Ancak bence göğsü çok aşağıda. Oraya bir çiçek güzel olurdu ya da daha yukarıda olsaydı keşke.




Fiyonga bayıldım. Rengi aşırı tatlı durmuş.


15 Nisan 2016 Cuma

SOFIA VERGARA


Tırnaklar!.. Aşık oldum.



Sofia Vergara çok zarif görünüyor. Elbisesinin rengini çok sevdim. Elbisenin bele dökülüşü çok güzel.
Saçları da iyi; ancak sanki yandan örgü çok tatlı olmaz mıydı?

14 Nisan 2016 Perşembe

NAYA RIVERA



Naya Rivera benim Glee'de başlarda hiç gözüme çarpmadı; ancak çok güzel ve çekici bir kadın. Gerçekten nasıl dikkatimi çekmedi acaba? :D

9 Nisan 2016 Cumartesi

GÜNAH

Sana hiçbir sözüm sevgisizlikten değildi. Kötü bir şey demişsem,dilemişsem kızgınlığımdandı,sevgimdendi.
Ölmeni diledim; çünkü sana kırıldım. Sana kırıldım;çünkü sana olan sevgim sınırlarını aştı. Senin yaptığını başkası yapsaydı kırılmak değil umursamazdım bile. Ancak sen yapınca kalbim ortadan ikiye ayrıldı. Yeni bir aşk doğdu: Acıdan doğan bir aşk.
Sana güzel aşk sözcükleriyle seslenemedim bile. İzin vermedin. İçimden bile diyemedim. Sana ancak ''sen'' diyebiliyorum. Onlarca güzel aşk sözcüğü üretebilecekken ben sıradan bir kişiye seslenir gibi''sen'' diyorum.
Bana öyle kötü davrandın ki sana güzel şeyler demeye korktum. Biliyordum ki; onu bile kullanırdın. Biliyordum ki rahatsız olurdun.
Sen sen sen. Gönlümün ağrısı... Sen güzel olan hiçbir şeyi hak etmiyorsun. Böyleyken bile seni sevmekten usandım,yoruldum. Sana kendi canımdan farksız davranmışken sen beni düşman belledin. O ikiye ayırdığın kalbi sonra paramparça ettin. Bile bile. Kazancın ne? Günah?
Ölmeni diledim; çünkü yaşadıkça günaha saplanıyorsun. Ölmeni diliyorum;çünkü günahtan başka kazancın yok. Ben bu dünyada nasıl yangından başka bir şey göremiyorsam sen de öbür dünya yangından başka bir şey göremeyecekmişsin gibi geliyor. Sevabını günahını bilemem;ancak bana yaptıkların bile yeter bazı şeylere. Hakkımı ödeyebilecek misin?

4 Nisan 2016 Pazartesi

AZERBAYCAN

Can Azerbaycan!
İnşallah en kayıpsız biçimde topraklarımızı alırız.
Siz-biz yok. Biz tekiz.

2 Nisan 2016 Cumartesi

MEDCEZİR


Mira'nın eteği çok güzelmiş. Rengi de öyle. Kot gömlekle yakışmış.



Yine eteği çok güzel. Enine çizgiler hiç de sorun olmamış.


Yine yeşil küpe. Yeşi küpeler çok asil oluyor.


Rujun rengine bayıldım. Dudaklarına da çok gitmiş. Güzel dudakları var Hazar Ergüçlü'nün.
Bu dizi de biteli ne çok oldu. Daha ilk tanıtımını izlediğimi anımsıyorum. O bile dün gibi. Zamanın hızına yetişilmiyor.