26 Aralık 2016 Pazartesi

BEYONCE



Kylie Jenner'le çok konuşulan tişört-korse birlikteliğini Beyonce'de daha önce görmüştük. Bu fotoğraf çekimi 2014 yılındanmış. Kylie Jenner sanki bunu ilk kez  yapmış gibi çok konuşuldu. Ben gördüğüm anda bu denli abartılınca e bunu Beyonce daha önce yapmamış mıydı zaten?, demiştim. Çünkü bazı kişiler gerçekten moda dünyasında çığır açılmış gibi konuşuyordu.
Böyle bir şeyi aslında ilk kez yapmayıp da ilk kez yapıyormuşçasına,yeni bir buluş yapılmışçasına konuşulunca sinir oluyorum.
Algı öylesine önemli ki. Aslında çok beğendiğimiz, çok ünlü birçok şarkıcıdan önce yapılmış şeyleri daha önceden yapan daha az ünlü şarkıcılar var.
Belki şarkıcı görüp yeniden yapıyor,belki tasarımcısı,belki klip yönetmeni. Ancak birilerinin yaptığını yenide yapıp çok yaratıcıymış sandığımız kişiler var. Benim takıldığım konu ise; asıl yapan kişinin emeğininin karşılığını,belki de beklediği ilgiyi alamaması.

11 Aralık 2016 Pazar

YAPMACIK

Üzgün üzgün yazılar, görseller paylaşıp çok değil iki saat sora yüzündeki gülücükleri paylaşanlara öyle sinir oluyorum ki.
Ya üç gün sonra paylaş o fotoğrafı ne olacak ya?
Bir de bir söz bellemişler:
''Sen evde oturmaktan başka ne yapıyorsun? Öyleyse niye Facebook'ta, Instagram'da dolaşıyorsun?''
Bunları yapmam üzülmediğim anlamına gelmez. Üstelik hiçbir şey olmamış gibi davranmak da başka. Ben hiçbir şey olmamış gibi, senin yaptığın gibi, fotoğraf paylaşmaya utanırım ayrıca.
Ha sosyal basında da senin yaptığın gibi yalnızca eğlence amacıyla takılmıyorum. Bilgi amacıyla,hızlı da olduğu için sürekli bakıyorum böyle günlerde yeni bir şey var mı diye?
Bir de söze doğrudan ''öyleyse sen neden şunu yapıyorsun?'' gibi bir savunmayla başlayınca da kendi yaptığını açıklamış olmuyorsun. Beni eleştiriyorsun. ''Ben bunu yapıyorum;çünkü...'' diyemiyorsun. Sen neden bunu yapıyorsun, diyerek kendi davranış nedenini açıklamıyor,bana saldırıda bulunuyorsun.
Yine dediğim gibi hem üzgün olduklarını belirten şeyler paylaşıp bir-iki saat sonra da ''hiçbir şey olmamış gibi'' günlük yaşamlarından şeyler paylaşanlar da ayrıca çok yapmacık geliyor.
Tamam, düşmanı sevindirmeyelim elbette o ayrı. Adamlar bizim için şehit düşmüş ya. Saygının hatrına en azından sessiz ol.
Allah da dilerim askerimizi,polisimizi,tüm Türk ülkelerini,dost ülkeleri her türlü kötülükten korur.
Canımız sürekli yanıyor. Savaşın da bir saygısı olur. Ancak bizim düşmanımız öyle bir düşman ki alçaklığı kendisine yol seçmiş. Onunla, hak hukukla savaşılmıyor. Her türlü alçaklığı seçip canımızı öyle yakıyor.
''Kahramanlar can verir
Yurdu yaşatmak için''
Bizim kahramanımız da çok,alçakları gömecek toprağımız da.

10 Aralık 2016 Cumartesi

KAT DELUNA



Kat DeLuna çok tatlı olmuş. Oyuncak bebek gibi.
Bebe yaka yeşil üstü de çok güzel. Belki de elbisedir. Bu saçlarını da sevdim. Zarif.
Bu arada Kat DeLuna'nın Waves klibi ne zaman geliyor acaba? Klipten tanıtım bile yayınlandı. Güzel de bir şeye benziyordu.Ancak o tanıtım üzerinden iki ay geçti.

3 Aralık 2016 Cumartesi


                                                                              ♫💖









Petek Dinçöz'ün Cihat Uğurel ile ortak çalışmasının Haydi Şimdi Gel'in kibi dün akşam çıktı.
Klipte iki payetli,bir de siyah giysi giyen Petek Dinçöz'ün payetli tulumu çok güzel. Bir de ışıklarla birlikte payetler çok göz alıcı görünüyor.
Şarkının özellikle ''Bekliyorum,seni çok özlüyorum.'' ile başlayan kısımlarını çok sevdim. Eski bir şarkı olan Haydi Şimdi Gel'in yeni düzenlemesi gerçekten başarılı olmuş.
Yalnız Petek Dinçöz'ün bir klibi daha birden fazla resmi kanaldan yüklendi. Biri Petek Dinçöz'ün yeni açılan kendi resmi kanalı,biri de Türküola Müzik'in kanalı. Neredeyse her yeni klip çıktığında Petek Dinçöz'e yeni bir resmi kanal açılıyor. Bu bence bir sorun. Vevo'su da var gözüküyor. Bir kanal olsun sürekli ona yükleme yap,daha iyi. Keşke eski kanallarından birine yükleme yapılıp,tüm klipler orada yayınlansa.