21 Şubat 2011 Pazartesi

SEN GÖZLERiMDE BİR RENK

Bu şarkının adı bile başka... Ne güzel, ne anlamlı.
İnsan nasıl mutsuz olursa olsun acısını unuttuyor bir anda. Radyoda bir ara sık denk geliyordum. Türk sanat müziğinin hareketli şarkılarının çoğunu severdim zaten(Türk sanat
müziğinin çok güzel duygusal şarkıları da var yine de). Bu da onlardan oldu. İlk duyduğum andan beri de sevdim. İyi ki de sevmişim yoksa çok şey kayberderdim bence. :)

7 Şubat 2011 Pazartesi

NE-YO

Kesinlikle en sevdiğim erkek sanatçılardan bir Ne-Yo'dur. Sesinin çok güzel olmasının yanında bana hep sevimli geldi Ne-Yo. Hani böyle birisini tanımasanız bile size sevimli gelir ya. Bir kez onu ünlülere şaka yapan bir yerde izlemiştim orda da çok tatlıydı.
Suçsuz olmasına karşın özür diliyordu. Tam aklımda değil,şunları diyordu: Hanımefendi,özür dilerim;ancak çocuğunuzu ben kaçırmadım.
Sesi duyduğum en güzel erkek sesidir belki de. Çok tatlı. Miss Independent ile Mad şarkılarında bunu daha da iyi anlıyor insan.Şarkılarını da çok severim. En çok da So Sick'i.
En başlarda Rihanna'yla düeti var diye ısındım ;ancak onu tatlı bulmamın tam olarak bi nedeni de yok aslında içten geliyor...