27 Temmuz 2013 Cumartesi

PERFECT TWO









Güzel şarkıcı Auburn, güzel klibiyle Perfect Two. Bilenler anımsayacaktır. Iyaz ile ortak çalışması La La La şarkısı Türkiyede sevilmişti.
Öncelikle şarkı ile ilgili konuşmak istiyorum. Şarkı çok güzel. Tamam, biraz sıradan bence,yine de dinlenesi(Johnny Bravo gibi oldu :) ). Şarkının başka bir kanaldan sözlü izletisi 65 milyonu geçmişken, Auburn'un kendi kanalında yayınladığı klibi 4 milyonu geçemedi. Gerçi diğer kanaldan yüklenen 3 yıl önce,bu ise 1 yıl önce yüklenmişti. Klip tanıtımından sonra bile geç yayınlanmıştı sanırsam klip. Bu da geç yüklemenin cezası mı yoksa? Ya da Auburn da Vevo'ya geçse daha çok mu tıklanırdı bu güzel şarkı?
Klip de çok güzel,çok tatlı. Auburn çok güzel giysiler giyiyor,çok güzel de takıları var yanında,sevgilisiyle güzel zaman geçiriyor. Çok sevimli,insanı kendi yaşamından soğutacak derecede belki de, sevimli işte.
Auburn da çok tatlı kız. Sesi de ondan eksik değil. Auburn öğrendiğime göre bir yer adı da olduğundan bu kızın adını arama motorunda aratırken sürekli işime yaramaz sonuçlara ulaşamıyorum. Oysa Aurburn'un güzel giyindiğini düşünüyorum. Güzel bir giysiyle görselini bulamadım ki siteme koyayım.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder