28 Ekim 2011 Cuma

DEPREM

Ne yazık ki ülkemizin başı sıkıntılardan kurtulmuyor. Önce şehitlerimiz sonra da deprem. Şimdi birlik olma zamanı. Allah Van'daki vatandaşlarımıza yardım etsin.
Yardım için Kızılay-> boş mesaj 2868
AKUT-> boş mesaj 2930
Bunlar 5 liralık yardım. Olur ya bunu da yapacak durumda değilseniz dua edin.
Destek olalım.

20 Ekim 2011 Perşembe

TÜRKİYE'M

24 şehit nedir ya?!... Diyecek söz bulamıyorum. Başımız sağ olsun. Allah yaralı askerlerimize acil şifalar versin. Allah hepimize özellikle şehit yakınlarına sabır versin.
Tepkimiz hep böyle internette yazı yazarak,sokaklarda yürüyüş yaparak,televizyonlarda konuşarak mı olacak? Daha kaç can gidecek?

14 Ekim 2011 Cuma

DIL PICKLES

İşte size aşık olduğum kişiyi göstereyim. : D Şaka maka bazı çizgi filmlerdeki ya da çizgi dizilerdeki kahramanların gerçek olmasını isteriz ya bu çocuğun da gerçekte olmasını isterdim. :) Dil'i çoooook seviyorum.
Dil neşeli,eğlenceli,iyi futbol oynayan,hareketli,tuhaf,uzaylılarla kafayı bozmuş bir çocuk. Onun böyle tuhaf olmasının nedeni küçükken Phil ile Lil'in onu kafa üstü düşürmesiymiş .: D

12 Ekim 2011 Çarşamba

BEYONCE

Çok güzel bir Beyonce görseli. Sanırım BDay için çekilmişti. En sevdiğim albümü odur. Yine o albüm için çekilen kliplerde en sevdiğim kliplerden bazıları olur.

ELİF KAYA

Elif Kaya'yı duydunuz mu bilmem. Ancak; ben Mustafa Sandal ile olan şarkısını çok sevdim.
Şarkının ismi ''Var mısın Yok musun?''. Evet aklımıza önce Acun Ilıca'nın sunduğu yarışma geliyor. Şarkının ası başka olsaydı iyi olurdu. :)
Elif Kaya'nın sesi çok güzel. Çok tatlı, duygusal sesi var bence. Sözcüklerin üzerine hiç basmadan geçiyor sanki ancak; bu hiç itici değil.
Şarkıda geçen şu söz de çok güzel''Neyi değiştirir ki bırakıp gitmen? Gerçek sevgi ayrılıkta unutulmaz.''...

PETEK DİNÇÖZ

Petek Dinçöz'den Doktora Git. Bu şarkıyı çok seviyorum.Bestesi çok güzel. Kıpır kıpır. Altyapısı iyi. Klibi de çok güzel. Klipteki giysileri de beğeniyorum. Burada giydikleri de Petek Dinçöz'e çok yakışmış.
''Ne Yapayım Şimdi Ben?'' albümünde elektronik müziğe yönelen Petek Dinçöz'e ben bu müziği yakıştırdım. Bu albüm daha çok ilgiyi hak ediyordu.
Doktora Git,Maç,İstemem,Pembe Balon çok iyi şarkılardı. Ne Yapayım Şmidi Ben? ise Mustafa Ceceli versiyonu yani Tango versiyonu ayrı Kıvanch K versiyonu ayrı iyiydi.İki tarz da şarkıya çok yakışmıştı.

11 Ekim 2011 Salı

BRITNEY SPEARS



Circus'dan olsa gerek. O dönem bana güzel geçen birkaç yılımı anımsatır hep. ne de mutluymuşum,yeni anlıyorum.
Neyse...
Çooook güzel. Şemsiye  de çooook tatlı. Bu dönem Britney Spears'ı en çok beğendiğim dönemler arasında yer alır.


10 Ekim 2011 Pazartesi

BRITNEY SPEARS


Britney Spears'ın I Wanna Go klibi güzel. Görseldeki eteği de çok sevdim. Ancak; şarkıyı sevmedim. Britney'in  son şarkılarını ben beğenmedim. Ne bileyim ezgileri sıradan geldi, özellikle I Wanna Go'nun nakaratı.
Klibe gelirsek. Bu klip önceki klipten daha iyi.

9 Ekim 2011 Pazar

İNSAN DEDİKLERİMİZ

Hani küçüklüğümüzde oyuncaklara sarılıp uyuruz ya. Benim de bir ayıcığım vardı. Üzgün olduğumda ona sarılırım geceleri hala. Onun da dili olsa diyecek: ''Hep üzgün olduğunda aklına geliyoruz.'' diye. Bugün de ona sarıldım.
Bazen çok üzgün olduğumda cansız varlıklara boş boş bakarım. Ya da kedilere bakarım. İnsanlarla olmak ya da konuşmak istemem. Çünkü konuşmanın çözüm getirmeyeceğini düşünürüm. İnsanlarla durmak istemem. Çünkü öyle anlarda genelde insanlara kızgın olurum. İnsanların yüzünden üzülürüm,üzülürüz genelde çünkü. Hayvanların yüzünden üzülmem ki. Onlardan dolayı üzülürüm ancak.
Hayvanlar-ki özellikle kediler-bana çokmasum,günahsız gelir.Kötülük düşünmez onlar.Bazen gözlerimden yaşlar akarak-bir kedim var- ona bakarım. Hayatımda en sevdiğim şeylerden. O benim canım. Ona bakarım. O da sanki benim üzüldüğümü anlar. Masumca bakar bana. Ben çok tuhaf olurum.
İşte hayvan dediğimiz varlıkların, bazı insan dediklerimizden iyi olduğunu görürüm...

8 Ekim 2011 Cumartesi

FOSTER'İN HAYALİ ARKADAŞ EVİ



Çok özledim bu çizgi diziyi. ;Yanılmıyorsam artık yayınlanmıyor.
Çok eğlenceli,çok sevimli bir çizgi dizi bence. Hayali arkadaşların baskın özellikleri var.
Bloo: Bencil ancak; tatlı.
Eduardo: Korkak,sevimli.
Wilt: Yardımsever. Sürekli de özür diler,sanki özür dilemeye bahane arar.
Peynir: Saf. Çok da tatlı.
Gerçekte olmalarını isterdim ben. :)

7 Ekim 2011 Cuma

PIXIE LOTT


Ya bu kız çok güzel. :) Pixie Lott'a saçlarıyla makyajı çok yakışmış.
Bu kızın taktığı saç bantları çok güzel. Ona da yakışıyor.

3 Ekim 2011 Pazartesi

PIXIE LOTT

Pixie Lott'u seven var mı?:) Ben severim.Üstelik çok güzel olduğunu,çok da güzel giyindiğini düşünüyorum. Onun saç tokalarına,saç bantlarına bayılıyorum.

2 Ekim 2011 Pazar

ZİYNET SALİ





Son yıllarda başarılarına başarı ekleyen Ziynet Sali'nin ben ilk şarkılarını daha çok seviyordum. Şimdi bana göre şarkıları daha sıradan bir ezgili. Şimdi de iyi orası doğru ancak ,ben eski şarkılarını daha çok dinlerdim.
Klipleri ise kesinlikle şimdi daha başarılı. Zordur Oğlum klibini severim. Göz makyajını beğenmiştim orda.